Onze ondernemingen

Relactive-Events

Relactive Events werkt nauw samen met diverse preferred hoogwaardige (horeca) partners en gezamenlijk verzorgen wij bedrijfsuitjes, workshops teambuilding, inspiratie tours en totaal arrangementen voor één of meerdere dagen. Wij voeren de activiteiten zelf uit met eigen producten en opgeleid personeel. Dit merk bouwen wij landelijk uit en is onder andere ook te zien op de websites:

teamuitje-denbosch.nl
eindhoven-bedrijfsuitje.nl
beXventureevents.nl
beFunevents.nl

Meetings-Incentives-Eindhoven

Voor onze internationale klanten hebben wij de website Meetings Incentives Eindhoven gemaakt. Wij zijn hiermee een professioneel DMC (Destination Management Company) in Eindhoven en tevens lid van SITE Global. Deze website is speciaal ontwikkeld voor buitenlandse groepen die naar de regio Eindhoven willen komen of voor  Nederlandse groepen die met ons naar het buitenland willen gaan. In het kader van pakketreizen zijn uw  reisgelden gewaarborgd via STO Garant.

duurzaam-bedrijfsuitje

Een bijzonder label van ons is Duurzaam Bedrijfsuitje. Wij vinden vanaf de oprichting in 2010 MVO en duurzaamheid belangrijk. Deze product-markt combinatie is speciaal ontwikkeld in samenwerking met sociale instellingen, zorgboeren, nationaal parken en Greenkey horeca. In dit merk wordt een bijzonder aanbod aan maatschappelijke en duurzame uitjes aangeboden. Wij zijn lid van MVO Nederland en hebben in 2015 het Gouden duurzaam MVO keurmerk behaald.

Coaching-Eindhoven

Wil je het beste uit jezelf en je team halen? Bij Coachingskamer Eindhoven verzorgen we coaching en workshops voor krachtige ontwikkeling van individu, team en organisatie. Hierbij maken we gebruik van het Enneagram model. Het Enneagram bevat vele lagen en modellen. En als je die verschillende modellen combineert, dan versterkt de ontwikkeling van het individu het succes en het plezier van het team en de organisatie.