Onze ondernemingen

Be Relactive & Be Event

Be Relactive Events werkt nauw samen met de Be Event Group en samen verzorgen wij (inter)nationaal top bedrijfsuitjes, teambuilding, workshops en tours met ruim 50 medewerkers. Wij hebben momenteel 10 actieve regio’s (steden) met kantoren in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Sevilla. Wij beheren o.a. ook de websites:
bedrijfsuitje.org
personeelsuitje.org
vergaderen-actief.nl
ijsspelen.nl
winter-actief.nl

Meeting Incentives Eindhoven

Voor onze internationale klanten hebben wij de website Meetings Incentives Eindhoven gemaakt. Wij zijn hiermee een professioneel DMC (Destination Management Company) in Eindhoven en tevens lid van SITE Global. Deze website is speciaal ontwikkeld voor zakelijke groepen uit het buitenland die naar Eindhoven regio (of Nederland) willen komen, of voor Nederlandse groepen die (met ons) naar het buitenland willen gaan.

Duurzaam Bedrijfsuitje

Een ander bijzonder label bij ons is Duurzaam Bedrijfsuitje. Wij vinden MVO en duurzaamheid belangrijk en daarom is deze product-marktcombinatie speciaal ontwikkeld in samenwerking met sociale instellingen, zorgboeren, nationaal parken en greenkey horeca. In dit merk wordt een bijzonder aanbod aan maatschappelijke bedrijfsuitjes aangeboden. Wij zijn tevens lid van MVO Nederland en hebben in 2015 het Gouden duurzaam MVO keurmerk binnen gehaald.

Coachingskamer Eindhoven

Wil je het beste uit jezelf en je team halen? Bij Coachingskamer Eindhoven verzorgen we coaching en workshops voor krachtige ontwikkeling voor individu, team en organisatie. Hierbij maken we meestal gebruik van het Enneagram.  Het enneagram bevat vele lagen en modellen. En als je die verschillende modellen combineert, dan versterkt de ontwikkeling van het individu het succes en het plezier van het team en de organisatie.