Onze merken

Relactive-Events

Relactive Events verzorgt sinds 2010 bedrijfsuitjes, workshops, teambuilding, inspiratie tours, buitenlandse (incentive) reizen en totaal arrangementen voor één of meerdere dagen. I.t.t. de meeste evenementen bureaus organiseren wij niet alleen het full-service evenement, maar voeren wij ook ruim 60 activiteiten zelf uit met eigen opgeleid personeel. Relactive Events wordt landelijk en internationaal gevoerd, en is onder andere ook te zien op de websites:
meetings incentives
eindhoven bedrijfsuitje
teamuitje denbosch
xventure events
fun events

Op afstand socializen is de nieuwe norm, dus is het belangrijker dan ooit om te zorgen voor interactie en verbinding. Met deze visie in gedachten is tijdens de coronacrisis Fun Tochten Nederland opgericht en zijn wij gestart met het aanbieden van de allerleukste online tochten, voor jong en oud. Met onze auto, fiets en wandeltochten proberen we juist in deze moeilijke tijden, op afstand van elkaar, écht iets leuks te creëren. Fun Tochten Nederland gelooft in een persoonlijk aanpak en transparantie.

duurzaam-bedrijfsuitje

 

Een bijzonder label van ons is Duurzaam Bedrijfsuitje. Wij vinden vanaf de oprichting in 2010 MVO en duurzaamheid belangrijk. Deze product-markt combinatie is speciaal ontwikkeld in samenwerking met sociale instellingen, zorgboeren, nationaal parken en Greenkey horeca. In dit merk wordt een bijzonder aanbod aan maatschappelijke en duurzame uitjes aangeboden. Wij zijn lid van MVO Nederland, hebben in 2015 het Gouden duurzaam MVO keurmerk behaald en steunen diverse goede doelen.

Looking for a business trip or team outing in Eindhoven, including the best teambuilding activities, the best events and the best meeting locations? Then you are at the right place! We are also DMC – Specialist in Incentive Business Trips abroad (worldwide). Our membership with STO Garant and SITE vouch for our expertise and experience. Please go to our website Relactive Meetings & Incentives