Onze ondernemingen

Relactive-Events

Relactive Events werkt nauw samen met diverse preferred hoogwaardige (horeca) partners en gezamenlijk verzorgen wij bedrijfsuitjes, workshops teambuilding, inspiratie tours en totaal arrangementen voor één of meerdere dagen. Wij voeren de activiteiten zelf uit met eigen producten en opgeleid personeel. Dit merk bouwen wij landelijk in Nederland en is onder andere ook te zien op de websites:

teamuitje-denbosch.nl
eindhoven-bedrijfsuitje.nl
beXventureevents.nl
beFunevents.nl
maastricht-bedrijfsuitje.nl

Relactive Meetings - Incentives

Voor onze internationale klanten hebben wij de website Meetings Incentives gemaakt. Wij zijn hiermee een professioneel DMC (Destination Management Company) in Eindhoven en tevens lid van SITE Global. Deze website is speciaal ontwikkeld voor buitenlandse groepen die naar regio Eindhoven (en Brabant) willen komen of voor Nederlandse groepen die met ons naar het buitenland (incentive reis) willen gaan. In het kader van pakketreizen zijn uw  reisgelden gewaarborgd via STO Garant.

duurzaam-bedrijfsuitje

Een bijzonder label van ons is Duurzaam Bedrijfsuitje. Wij vinden vanaf de oprichting in 2010 MVO en duurzaamheid belangrijk. Deze product-markt combinatie is speciaal ontwikkeld in samenwerking met sociale instellingen, zorgboeren, nationaal parken en Greenkey horeca. In dit merk wordt een bijzonder aanbod aan maatschappelijke en duurzame uitjes aangeboden. Wij zijn lid van MVO Nederland en hebben in 2015 het Gouden duurzaam MVO keurmerk behaald.

Coaching-Eindhoven

Wil je het beste uit jezelf en je team halen? Bij Coachingskamer Eindhoven verzorgen we coaching en workshops voor krachtige ontwikkeling van individu, team en organisatie. Hierbij maken we gebruik van het Enneagram model. Het Enneagram bevat vele lagen en modellen. En als je die verschillende modellen combineert, dan versterkt de ontwikkeling van het individu het succes en het plezier van het team en de organisatie.

Nieuw: In het kader van Anderhalvemeter uitjes; Fun Tochten Nederland

Fun Tochten Nederland is dé website voor individu of groepen met het grootste aanbod aan coronaproof tochten, tours en uitjes en andere anderhalvemeter groepsuitjes.

Op maandag 2 maart, direct na de voorjaarsvakantie van 2020, ontvingen wij van ASML (een grote opdrachtgever van ons) het bericht dat door het coronavirus COVID-19 al hun evenementen geannuleerd werden. Nederland stond vanaf toen op zijn kop en meerdere opdrachtgevers annuleerden hun opdracht bij ons. Inmiddels weten we mondiaal wat COVID-19 inhoudt en wat de Rijksoverheid (RIVM) maatregelen zijn. Ondertussen werd iedereen binnen de evenementenbranche enorm geraakt door het coronavirus. Dat dit zich niet alleen beperkt tot de schade van de actuele afgelastingen en verplaatsingen van bijeenkomsten, festivals, bedrijfsuitjes en evenementen, maar ook zeker haar weerslag gaat krijgen op faillissementen en de toekomst, staat helaas vast.

Wij vonden dat we iets moesten doen en niet met de pakken neerzitten. Na een intern brainstorm proces zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij in de nieuwe anderhalve meter maatschappij iets willen verzorgen, wat veilig en leuk is voor individu en (straks ook voor) groepen. Ons programma tochten en tours werd grondig onderzocht en bleek geschikt te zijn voor coronaproof uitjes in combinatie met een speciale App (die iedereen kan downloaden). Fun Tochten Nederland is geboren!

Fun Tochten Nederland