Onze ondernemingen

Relactive-Events

Relactive Events verzorgt sinds 2010 bedrijfsuitjes, workshops, teambuilding, inspiratie tours, buitenlandse (incentive) reizen en totaal arrangementen voor één of meerdere dagen. I.t.t. de meeste evenementen bureaus organiseren wij niet alleen het full-service evenement, maar voeren wij ook ruim 60 activiteiten zelf uit met eigen opgeleid personeel. Relactive Events wordt landelijk en internationaal gevoerd, en is onder andere ook te zien op de websites:
meetings incentives
eindhoven bedrijfsuitje
teamuitje denbosch
xventure events
fun events

Op afstand socializen is de nieuwe norm, dus is het belangrijker dan ooit om te zorgen voor interactie en verbinding. Met deze visie in gedachten is tijdens de coronacrisis Fun Tochten Nederland opgericht en zijn wij gestart met het aanbieden van de allerleukste online tochten, voor jong en oud. Met onze auto, fiets en wandeltochten proberen we juist in deze moeilijke tijden, op afstand van elkaar, écht iets leuks te creëren. Fun Tochten Nederland gelooft in een persoonlijk aanpak en transparantie.

duurzaam-bedrijfsuitje

Een bijzonder label van ons is Duurzaam Bedrijfsuitje. Wij vinden vanaf de oprichting in 2010 MVO en duurzaamheid belangrijk. Deze product-markt combinatie is speciaal ontwikkeld in samenwerking met sociale instellingen, zorgboeren, nationaal parken en Greenkey horeca. In dit merk wordt een bijzonder aanbod aan maatschappelijke en duurzame uitjes aangeboden. Wij zijn lid van MVO Nederland, hebben in 2015 het Gouden duurzaam MVO keurmerk behaald en steunen diverse goede doelen.

Coaching-Eindhoven

Wil je het beste uit jezelf en je team halen? Bij Coachingskamer Eindhoven verzorgen we coaching en workshops voor krachtige ontwikkeling van individu, team en organisatie. Hierbij maken we gebruik van het Enneagram model. Het Enneagram bevat vele lagen en modellen en als je die verschillende modellen combineert, dan versterkt de ontwikkeling van het individu en het succes en het plezier van het team en de organisatie. QMandS bv kent twee gecertificeerde Enneagram coaches.

NIEUW: Coronaproof uitjes en online teambuilding games

Fun Tochten Nederland is dé website voor individu of groepen met het grootste aanbod aan coronaproof tochten, tours en online uitjes en andere anderhalvemeter groepsuitjes.

Op maandag 2 maart 2020 ontvingen wij van ASML (een grote opdrachtgever van ons) het bericht dat door het coronavirus COVID-19 al hun evenementen geannuleerd werden. Nederland stond vanaf toen op zijn kop en meerdere opdrachtgevers annuleerden hun opdracht bij ons. Inmiddels weten we mondiaal wat COVID-19 inhoudt en wat de Rijksoverheid (RIVM) maatregelen zijn. Ondertussen werd iedereen binnen de evenementenbranche enorm geraakt door het coronavirus. Dat dit zich niet alleen beperkt tot de schade van de actuele afgelastingen en verplaatsingen van bijeenkomsten, festivals, bedrijfsuitjes en evenementen, maar ook zeker haar weerslag gaat krijgen op faillissementen en de toekomst, staat helaas vast.

Wij vonden dat we iets moesten doen en niet met de pakken neerzitten. Na een intern brainstorm proces zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij in de nieuwe anderhalve meter maatschappij iets willen verzorgen, wat veilig en leuk is voor individu en (straks ook voor) groepen. Ons programma tochten en tours werd grondig onderzocht en bleek geschikt te zijn voor coronaproof uitjes in combinatie met een speciale App (die iedereen kan downloaden). Fun Tochten Nederland is geboren!

Fun Tochten Nederland