Duurzame ondernemer

In 2014 ontvingen wij van de gemeente Eindhoven het zilveren keurmerk duurzame ondernemer. Hierna hebben wij diverse duurzame ontwikkelingen en innovaties doorgevoerd. Op 8 juni 2015 vond in het Natlab Eindhoven de zesde editie plaats van de uitreiking van het Keurmerk Duurzame ondernemer. Veertig ondernemers in Eindhoven ontvingen uit handen van wethouder Staf Depla een gouden (13x), zilveren (23x) of bronzen (4x) keurmerk. De uitreiking werd omlijst door een “duurzame trendwatch” van Adjiedj Bakas en een razendsnelle vrolijke noot van Dolf Jansen. QMandS bv behaalde dit keer het gouden keurmerk!

Duurzaam Ondernemen 2014-2015
Duurzaam-keurmerk

Keurmerk MVO Nederland

partner MVO Nederland

QmandS B.V. opereert vanuit Strijp-S in Eindhoven en is een zakelijk dienstverlener in evenementen en duurzame oplossingen. QMandS ontwikkelt meerdere creatieve merken welke garant staan voor maatwerk oplossingen voor elke doelgroep. Zo hebben we lokale labels in ons merk Relactive Events en een internationaal label voor de MICE markt onder Meetings Incentives Eindhoven. Verder hebben wij ook een uniek label Duurzaam Bedrijfsuitje ontwikkeld, welke door vele erkende opdrachtgevers in de corporate markt en non-profit markt worden gebruikt. Hier zijn wij erg trots op! Door onze jarenlange focus en ervaring op duurzaam ondernemen en social return zijn wij tevens partner van MVO Nederland.

maatschappelijk-uitje
MVO Nederland

Erkend Leerbedrijf

QmandS B.V. is een erkend leerbedrijf. Frequent verzorgen wij presentaties op MBO en HBO scholen. Daarnaast bieden wij stageplekken aan voor MBO en HBO studenten.

Goede doelen

Wij bieden via ons merk Duurzaam Bedrijfsuitje diverse duurzame en maatschappelijke groepsuitjes aan. Bijvoorbeeld aan diverse MKB, Corporates en Overheden. Wij ontwikkelen en voeren deze teamuitjes zelf uit, welke garant staan voor duurzaamheid, verbetering  van de teamspirit en ondersteuning van goede doelen. U kunt daadwerkelijk meehelpen aan een maatschappelijk project en wij zullen u hierin begeleiden en faciliteren. U kunt vertrouwen op een professioneel en eerlijk evenementenbureau dat graag met u meedenkt!

Bij elke boeking van het programma Help een Ander of Beleef de Natuur stellen wij € 2,50 per persoon beschikbaar voor een nader overeen te komen goede doel. Wat wordt jullie goede doel? De natuur, mens of dieren of steunt u liever een project? Ook krijgt u van ons een uniek MVO certificaat. Dit kunt u prima inzetten voor uw MVO beleid.